هرچند نماز جمعه در عصر حاضر واجب تخییرى است و حضور در آن واجب نیست، ولى با توجه به فوائد و آثار شرکت در آن، سزاوار نیست که مؤمنین را از برکات حضور در این نماز به دلایل خاص و عدم حضور امام جمعه و یا عذرهاى واهى دیگر، محروم کرد،و برای تحقق فرهنگ و نهادینه شدن فرهنگ اسلامی در جامعه و مستحکم نمودن پایه های دینی مردم خصوصاً جوانان باید این مهم را به درستی شناساند.
دلایل خاصی و نامعلومی تاکنون مانع از معرفی امام جمعه جدید بخش حمیل شده است، مراسم تودیع برگزار شده و هنوز خبری از معارفه امام جمعه جدید نیست و حتی نماز جمعه بخش نیز برای هفته های متوالی بدون حضور امام جمعه و یا به صورت فرادا برگزار می شود.
ظاهراً شورای سیاستگذاری استان یک نفر را که حکم آن ها قطعی شده بوده برای بررسی و شناخت بخش نیر فرستاده اما عدم همراهی عده ای از مردم یک منطقه خاص بخش که درخواست نشدنیِ بازگشت امام جمعه قبلی را دارند، باعث شد تا صدور حکم قطعی صورت نگیرد.
با این وجود باید بررسی شود که دلایل افرادی که با نامه نگاری و جمع آوری امضا برای ابقای امام جمعه قبلی که مراسم تودیع هم برای وی برگزار گردیده چیست،آیا این خواست تمام مردم است یا خواسته عده ی قلیلی که احتمال می دهند با معرفی فرد جدید منافعشان به صورت جدی به خطر بیفتد،این مهم را شورای سیاست گذاری ائمه جمعه باید به صورت جدی بررسی نماید.
با این منوال و اتفاقاتی که صورت گرفته، بازهم عدم همراهی مانعِ رفعِ بلاتکلیفی نماز جمعه بخش حمیل شده است؛ اما براستی چرا معرفی امام جمعه برای یک بخش مانند حمیل با این همه کش و قوس و جنجال همراه است؟؛ مشکل از مدیریت مسئولان است یا چیز دیگری؟
به هر حال حاشیه سازی برای امر با اهمیتی همچون اقامه نماز جمعه و معرفی امام جمعه، جلوه و باز خورد قشنگی برای شهرستان اسلام آباد غرب و منطقه حمیل ندارد و نیازمند تدبیری جدی است!